naar Phaos

Prijsvraag

Help ons www.pmc-online.nl te promoten!

PMC Online heeft het daglicht gezien en dat willen we van de daken schreeuwen. We kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Wil je weten hoe? Lees meer.

Help ons om PMC nog meer naamsbekendheid te geven

Het actuele gedachtengoed van Projectmatig Creëren (PMC) is nu vrij online beschikbaar! Vanaf nu kan iedereen gratis kennismaken met PMC, zich in de inhoud verdiepen, tips & tricks opdoen of het met de tools in de eigen praktijk gaan toepassen. Dat idee alleen al maakt ons blij! Maar, men moet wel van het bestaan van deze nieuwe website weten. Wij gaan daar zelf ons uiterste best voor doen. En kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken.

De prijsvraag: Maak de meest wervende PMC-LinkedIn post
En het mag natuurlijk ook werelds, welklinkend, prikkelend en praktisch toepasbaar zijn.
1. Deel in een LinkedIn post hoe PMC of pmc-online jou in je werk of jouw organisatie heeft geholpen. Maak lezers met deze ervaring attent op de mogelijkheden en de kracht van PMC en pmc-online. Verleid ze tot liken en/of comments.
2. Sluit je post af met #pmconline en verwijs naar www.pmc-online.nl.

De prijswinnaar

We bepalen wie gewonnen heeft op basis van twee criteria:
1. De post die de meeste likes en comments krijgt (de stem van het publiek).
2. Het beste praktijkvoorbeeld (de stem van de vakjury, die pmc-online heeft gemaakt). Tipje van de sluier: deze jury is zeer gevoelig voor anekdotes, plaatjes, filmpjes, extra hashtags, een directe link naar een pmc-online pagina, het taggen van mensen, etcetera.

De prijs

We stellen ook iets tegenover jouw inspanningen. Namelijk een kok die bij jou thuis een avond komt koken voor 4 personen.

Sluitingsdatum

Op 9 mei wordt de inzending gesloten.